Noul Peugeot 308 facelift, primele imagini oficiale

Posted by andrei On February - 8 - 2011

peugeot 1 193x133 Noul Peugeot 308 facelift, primele imagini oficialeNoul Peugeot 308 facelift va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva. Facelift-ul acesta este chiar un…facelift. Francezii nu s-au stresat cu spatele masinii, concentrandu-se doar la partea frontala. Noul 308 facelift va fi disponibil in versiune hatchback, CC (cabriolet coupe) si SW (break).

Noul model  a primit o bara frontala redesenata, blocuri optice fumurii (mai agresive), lumini de zi tip LED montate pe bara mentionata anterior si o capota mai sportiva. La interior nu-mi dau seama sa se fi schimbat ceva, dar vor introduce ca standard aerul conditionat, geamurile electrice si ESP-ul. Buna decizie zic, inca nu-i tarziu, suntem abia in 2011, am putea sa oferim chestii dinastea de lux ca si standard lejer.

Peugeot doreste practic sa aduca toate modelele pe aceasi linie de design. Francezii au renuntat la zambetul acela tamp regasit pe vechile modele si acum merg pe ideea unei feline care se uita urat la tine.

Noul model primeste de asemenea si propulsorul e-HDi, un propulsor oarecum hibrid fiindca este dotat cu sistem start and stop si o baterie care se incarca de la energia pierduta prin franare. Pentru a completa pachetul, francezii ofera si anvelope cu rezistenta la rulare mica.

PS scuze de galerie ca nu se deschide ca si slide, dar am ceva probleme cu pluginul si inca nu am reusit sa-i gasesc o rezolvare. Sper ca in curand sa rezolv si chestia asta mica si enervanta.Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Peugeot 407 face facelift Peugeot 407 face facelift pentru noile modele, dar se pare...
  2. Lexus IS 2009 facelift Acest IS camuflat a fost văzut făcând ture la Nurburgring....
  3. Imagini oficiale cu Aston Martin Rapide Aston Martin Rapide este raspunsul celor de la Aston Martin...
  4. Mitsubishi Colt Facelift Nu stiu de ce, dar Colt-ul inca imi pare o...
  5. Poze Audi Q7 facelift Audi a prezentat poze oficiale cu noul Audi Q7 facelift....

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.