Iata si prima zi din Redescopera Romania 3!

Posted by andrei On June - 13 - 2011

redescopera romania ziua 1 72 193x133 Iata si prima zi din Redescopera Romania 3!Prima zi din Redescopera Romania a inceput pentru mine dimineata devreme. Am fost mandrul pasager al Duster-ului cu nr-ul 3, urmand ca maine sa ma imbarc la bordul altei masini.

In prima zi am pornit din Bucuresti, avand ca destinatie finala Clujul, oras care va fi pentru trei zile baza noastra.

Distanta dintre cele doua puncte nu a fost tocmai o linie dreapta, astfel ca ne-am oprit la diferite biserici fortificate. In apropiere de Brasov ne-am intalnit cu Zoso care s-a oferit sa ne fie ghid la cateva dintre ele.

A fost putin ciudat sa vezi ce importanta mare avea biserica in acele vremuri si ce efecte are asupra societatii inca in ziua de azi. Am poposit in Saschiz pentru a lua pranzul, iar Augustin Radu si Piticu au oferit putina “destindere” inainte sa urcam catre cetate.

Dusterele au dovedit ca pot face fata si offroad-ului, dar eu sugerez pentru offroad mai agresiv doar motorizarea diesel.

De la Saschiz am pornit spre o alta cetate fortificata, dar care din pacate era inchisa, deh cine ar vizita o cetate intr-o zi libera, nu? Pe drum spre Cluj am testat atat limitele Dusterului, cat si autostrada care leaga Campia Turzii de Cluj.

Nu o fi ea gata, dar autostrada arata foarte bine si in plus iti ofera sansa sa vezi o parte din frumusetile Romaniei in timp ce circuli cu 150 km/h viteza legala impusa de Politia Rutiera.

Mai jos am pus un video cu session-ul de offroad de langa cetatea Saschiz. Cu toate ca nu pare cine stie la prima vedere, drumul este abrupt, noroios, iar Dusterele sunt dotate cu anvelope normale de vara.

Ne auzim si maine pe twitter, facebook si bineinteles pe blog ca sa va povestesc ce am facut in a doua zi din Redescopera Romania: Transilvania.

Toate povestile le puteti vedea aici. Redescoperă România este un proiect Petrom, impreuna de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul National al Taranului Roman.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Merg in Redescopera Romania 3 Dupa cum bine ati observat, a aparut frumos in dreapta...
  2. Ziua 0 din Redescopera Romania Ziua 0 s-a cam terminat, dat fiind faptul ca e...
  3. Iata prima imagine cu noul Hyundai i40 sedan Hyundai a prezentat prima schita a mult asteptatului i4o sedan....
  4. Redescopera Romania 2011, o campanie pe gustul meu Redescopera Romania este una dintre cele mai misto campanii pe...
  5. Cum a fost prima data? Nu ma refer la primul sarut sau prima betie, ma...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.