Autostrazile din Romania vor fi cu taxa

Posted by andrei On June - 8 - 2011

autostrada romania 193x133 Autostrazile din Romania vor fi cu taxaTara noastra este minunata, dar pur si simplu minunata, doar de aia merg sa o Redescopar nu? Lasand putin ironiile la o parte, hai sa discutam pe bune! Baietii si fetele de la putere ne arata cu adevarat ca-si merita toate bancurile si glumele si poate ceva carne in frigider. Anca Boagiu, ministrul Transporturilor a declarat fain frumos ca vor taxa autostrazile, iar la inceputul anului viitor vom primi informatii cu privire la aceste taxe.

Eu sunt o persoana logica, pe bune! Inteleg ca vrei sa taxezi ceva, dar taxezi cand ai, sunt tari care taxeaza autostrada, gen Austria si Italia si sunt tari care mascheaza acest cost in pretul benzinei, aici e cazul Germaniei daca nu ma insel. Noi avem o amarata de autostrada si mici bucatele pe ici, colo si deja ne gandim la taxe.

Eu zic sa o mai lase in spuma si sa faca drumuri. Poate chiar sa se bucure ca nu le-a dat nimeni in cap pentru rovinieta + taxa de drum adaugata la pretul de benzina (adica 2x furt pe fata). Astia deja saliveaza la gandul ca vor taxa si mai le-o si cere UE.

Mi se pare jalnic sa apari pe sticla cu astfel de stiri, mai ales cand ai reusit sa faci doar 10% dintr-o autostrada de 415 km in 7 ani, ma refer bineinteles la autostrada Brasov-Bors. Am inteles ca vrea UE sa bage taxa, e normal, dau si ei niste bani pentru infrastructura, dar nu ar mai da bani si pentru administrare. Banii aia ii scoti din taxe, dar ca sa poti taxa, trebuie sa ai ce taxa!

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  2. Taxa Auto ar putea afecta si masinile inmatriculate in tara Treaba sta destul de nasol, UE ameninta ca va lua...
  3. Cade taxa de poluare? Cade taxa de poluare? Cred ca acest lucru uneste milioane...
  4. Taxa de prima inmatriculare este ilegala Cel putin asta spun oficialii de la Luxemburg. A inceput...
  5. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...

2 Responses to “Autostrazile din Romania vor fi cu taxa”

  1. Preferi o taxa de autostrada sau o vinieta la un pret mai mare? La nivelul actual al costului unei viniete nici macar nu pot sa acopere costul reparatiilor apai al construirii de drumuri si autostrazi noi :)

  2. io says:

    adevarul e la cat de bune sunt chiar isi are rost taxa asta…

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.