Ziua 0 din Redescopera Romania

Posted by andrei On June - 11 - 2011

redescopera romania ziua 0 193x133 Ziua 0 din Redescopera RomaniaZiua 0 s-a cam terminat, dat fiind faptul ca e fix ora 00:00, acum cand ma incep eu sa scriu articolul. Amvenit din Cluj la Bucuresti ca sa incep maine oficial a treia excursie Redescopera Romania.

Ziua asta m-a prins pe drum, mai exact pe calea ferata. De dimineata, Eta mi-a facut niste mini pizza cu care m-am hranit si in Cluj, dar si in drum spre Bucuresti.

Pe urma m-am urcat in tren si am luat drumul Bucurestiului. A fost una dintre datile in care chiar nu mi-a fost jena de CFR. Trenul intercity era curat, avea aer conditionat, curent in priza si locuri berechet. Mi-a placut ca spre deosebire de alte dati, temperatura varia in functie de zone. In apropierea Brasovului au dat putina caldura fiindca se facuse racoare in vagon.

Trebuie sa recunosc ca avem o tara frumusica, iar daca circuli pe calea ferata iti dai seama cel mai bine cata industrie era pe vremuri. Din pacate insa, fostele fabrici sunt doar terenuri pline de buruieni, ciment si fiare vechi. Chiar cred ca ar putea fi folosit mult mai bine tot acest spatiu.

Prea multe nu am de raportat, m-am uitat la doua sezoane de Entourage si am si ajuns in Bucuresti. Prima impresie lasata de capitala este una ciudata. La fel ca si oricare gara din tara, tiganii si rechinii dau tarcoale, dar transportul in comun e chiar user friendly. Imi place politica de circulat pe gratis dupa 10:30, cel putin asa am inteles din faptul ca sunt inchise toate gheretele de bilete.

Mi-ar fi placut sa fie mai multe panouri ajutatoare prin zona garii, in Anglia mi-a fost mult mai usor sa ma orientez decat in Bucuresti. In rest nu prea stiu ce sa spun, nu am vazut prea mult ca e noapte, iar maine la 6:30 vine Dusterul sa ma duca la drum.

Ne auzim maine pe twitter, facebook si bineinteles pe blog ca sa va povestescprima zi din Redescopera Romania: Transilvania.

Toate povestile le puteti vedea aici. Redescoperă România este un proiect Petrom, impreuna de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul National al Taranului Roman.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Merg in Redescopera Romania 3 Dupa cum bine ati observat, a aparut frumos in dreapta...
  2. Redescopera Romania 2011, o campanie pe gustul meu Redescopera Romania este una dintre cele mai misto campanii pe...
  3. Renault România mă place Se pare că Renault România mă place, sau mă rog,...
  4. Săptămâna Top Gear ziua 2 După cum am spus şi ieri vreau să încep un...
  5. Săptămâna Top Gear ziua 5 Ştiaţi că Stig are rude în Africa? Acest video ne...

2 Responses to “Ziua 0 din Redescopera Romania”

  1. Mihai Voiculescu says:

    Ce misto :) ai venit la Bucuresti sa te intorci la Cluj ? :) ))

  2. [...] | facebook) Ciprian Alexei (blog | twitter | facebook) Irina Ilie (facebook) Andrei Monenciu (blog | twitter [...]

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.