Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Geneva

Posted by andrei On February - 8 - 2011

noul opel zafira 193x133 Noul Opel Zafira se prezinta inainte de GenevaOpel a creat un video nereusit in care unul dintre sefii Opel prezinta noul Zafira. Pentru cei care nu stiu, Zafira este cel mai mare monovolum a celor de la Opel. Noul model va fi prezentat sub forma de concept, dar va prefigura principalele caracteristici estetice care se vor regasi si pe modelul de baza.

Noul Opel Zafira a imprumutat fata fratelui mai ecologic, noul Ampera si a optat pentru un design mai sportiv. Spre deosebire de Meriva, noul Zafira va avea usi cu deschidere normala. Sincer sa fiu mi se par foarte interesante usile FlexDoors si mi-ar fi placut sa le vad si pe Zafira.

Noul model este realizat pe platforma lui Astra si va beneficia in mare de aceleasi propulsoare. Cele sapte locuri sunt impartite in sapte randuri, acestea pot fi rabatate dupa nevoie.

Imi place faptul ca producatorii auto incep sa faca masini din ce in ce mai resuite, parca  imi da si mai multa pasiune sa scrius si sa citesc despre ele. Opel este momentan unul dintre producatorii care au evoluat cel mai mult in ceea ce priveste design-ul si inca nu au aratat tot ce pot.

ODFjMTc*MDc5NjBlOTEmb2Y9MA== Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Geneva

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...
  2. Poze noi cu noul Opel Astra Opel a lansat poze oficiale cu noul Astra. Opel s-a...
  3. Opel pregăteşte noul Opel Insignia Sport Tourer OPC Opel este văzut cu alţi ochi de la lansarea noului...
  4. Noul Opel Astra Noul Opel Astra a fost văzut la centrul Chrysler din...
  5. Poze spion: noul Opel Meriva Noul Opel Meriva a fost văzut pe străzile germane în...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.