EVOcomputers: tu ce computer conduci?

Posted by andrei On October - 6 - 2011

EVOcomputers 193x133 EVOcomputers: tu ce computer conduci? Nu va speriati, blogul a ramas unul auto, nu am intrat pe segmentul IT, dar trebuie sa recunosc ca e un segment care nu poate fi ignorat. Folosesc computerul chiar acum cand scriu acest articol, cand sunt pe drum folosesc un netbook sau Galaxy-ul din dotare. Nu poti citi despre masini fara un computer/tableta/telefon/laptop si nici nu poti juca un joc auto reusit fara un PC cumsecade.

Pe baietii de la EVOcomputers ii stiu de multa vreme, iar ideea de a vinde calculatoare second hand mi se pare una benefica atat pentru comerciant, cat si pentru cumparator. De multe ori e prea scump sa-ti iei un computer bun la bani putini, iar aici intervin computerele second hand. Ele ofera performanta la un pret decent.

Eu fiind un mare iubitor de masini, nu pot sa nu joc tot ce apare cu masini, iar in ultima vreme am observat un trend de a optimiza jocurile pentru a merge pe sisteme medii, asa ca de ce nu as da niste bani pe un computer de gaming sau daca nu te pasioneaza chestiile astea, poti opta pentru un computer perfect pentru internet si vizionat fime, doar e la oferta.

 

 

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Ce masina second hand sa cumpar de 8500 de euro? Ce masina second hand poti cumpara de 8500 de euro?...
  2. Ce maşină să cumpăr? Ford Focus TDCI Ce maşină să cumpăr? Absolut toată lumea se gândeşte la...
  3. Joc Top Gear online, condu ca si Stig Cei de la Top Gear au lansat pe site-ul lor...
  4. Statia auto este un moft sau o necesitate? Statia auto este compusa dintr-o antena amplasata pe plafon, de...
  5. Ce masina sa cumpar de 7000 de euro? Opel Astra DTI Ce masina sa cumpar de 7000 de euro? Eu zic...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.