Toyota Experience vine la Oradea

Posted by andrei On September - 29 - 2011

toyota experience oradea 193x133 Toyota Experience vine la OradeaToyota Experience va fi la Oradea in perioada 8-9 octombrie in parcarea Lotus Center. Toyota vine saptamana viitoare la Oradea cu catel, cu purcel, cu modelele Hybrid Synergy Drive si cu cele 4×4. Oradenii pot admira si testa modelele 4×4 in spatiul special amenajat de o echipa Rally Dakar.

Este o invitatie deschisa pentru toti pasionatii de masini sau pur si simplu pentru cei care doresc sa vada cu ce se mananca un model Toyota. Eu am aflat de Toyota Experience de la Valter si m-am gandit sa dau mai departe.

Din pacate voi ajunge acolo abia duminica, dar voi fi prezent de dimineata de la ora 10. Sper sa fim cat mai multi pe acolo, poate ne si cunoastem putin, nu de alta, dar stiu ca destul de multi oradeni ma citesc si ca suntem multi pasionati de masini in Oradea.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. De ce iubesc eu Oradea… De ce iubesc eu Oradea? Fiecare oras are farmecul sau,...
  2. Iata noul Toyota Hilux facelift! Noul Toyota Hilux facelift a fost “lansat” online prin cateva...
  3. Drive test Toyota Aygo Toyota Aygo este cel mai mic model din marea familie...
  4. Toyota lider mondial la vânzări Începând de ieri, Toyota este liderul mondial la vânzări de...
  5. Toyota cu IQ de 99 cp Toyota va prezenta săptămâna aceasta la Salonul Auto de la...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.