De ce iubesc eu Oradea…

Posted by andrei On September - 15 - 2008

altruist 300x225 De ce iubesc eu Oradea...

De ce iubesc eu Oradea? Fiecare oras are farmecul sau, Deva are inscriptionarea a la Hollywood, Brasovul are Tampa, Bucurestiul are traficul, iar Oradea atunci cand ploua are trafic, balti atat pe carosabil cat si pe trotuare, soferi indisciplinati etc. Pozele de mai jos au fost facute pe traseul job-scoala, pozele cred ca vorbesc de la sine nu-i asa?

Am pozat masini parcate pe trotuar, masini parcate pe trecerea de pietoni, balti pe trecerea de pietoni, un Sierra Ghia din ’82 la 4000 de euro si un Toyota Fj Cruiser. Ce este de apreciat e faptul ca toate sunt facute intr-un epicentru ironic…central. Va intreb totusi din curiozintate, chiar credeti ca Romania nu are sanse sa fie o tara normala?

[wdgpo_plusone]

Popularity: 2% [?]

Related posts:

 1. Parcând în Oradea Am furat legal poza de la Oradeanul , şi mi...
 2. Trecerile de pietoni din România Un accident destul de grav a avut loc pe trecerea...
 3. Oradea va fi şi ea pe drumul cel bun În primul rând vreau să spun că este vorba de...
 4. Oradea pe ploaie Veneam azi de la lucru intr-un moment de inspiratie stupida,...
 5. Poze spion noul BMW seria 5 Un impatimit al masinilor a reusit sa faca cateva poze...

2 Responses to “De ce iubesc eu Oradea…”

 1. Sabotor says:

  Da, acum nu are nici o sansa. Poate peste cativa ani se mai desteapta lumea, dar cata vreme tupeul si marlania sunt ridicate la rang de calitate, nu se va schimba nimic.

 2. calin says:

  fordu’ ala ar trebui ridicat deacolo, e de cel putin 3 luni langa liceu… ocupa locul de parcare, mai era si dacie la un pret de asemeni spectacular, poate o sa creasca un copac prin ele :D si o sa avem parcare cu etaj :D

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.