Sa va explic ce-i cu bujia.ro

Posted by andrei On September - 29 - 2011

bujia.ro  193x133 Sa va explic ce i cu bujia.roProbabil ca ati observat bannerul din partea dreapta a blogului in ultima luna. Am ales sa colaborez cu baietii de la bujia.ro pentru ca mi se pare un site usor de folosit si pentru ca numele iti ramane usor intiparit in minte. Absolut toata lumea a auzitcuvantul bujie.

Daca intrati pe bujia.ro veti observa ca au un design simplu si intuitiv, gasesti cam tot ce vrei de la accesorii la suspensii. Totul este impartit pe marci, care la randul lor sunt impartite pe ani si modele.

Mi s-a parut foarte faina categoria Stiati ca de pe prima pagina, sunt chestii de bun simt pe care unii nu le stiu sau le neglijeaza. Au livrare la domiciului gratuita pentru comenzile de peste 600 lei, iar pentru cele sub 600 lei costul este de 23 lei/colet. Mereu au ceva discounturi, acum de exemplu au 7% pentru ulei si filtru.

Nu sunt genul care sa bage pe gat site-uri, dar bujia.ro mi se pare ca iese in evidenta, are un concept simplu, un site user friendly si are in spate oameni pasionati.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Rovinieta poate fi cumparata chiar si online Cumpararea rovinietei s-a dovedit a fi problematica pentru multi soferi,...
  2. Dealerii auto autohtoni şi maşinile noi Să zicem că vrei o maşină nouă, te uiţi pe...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.