Iata noul Toyota Hilux facelift!

Posted by andrei On July - 14 - 2011

toyota hilux facelift 1 193x133 Iata noul Toyota Hilux facelift!Noul Toyota Hilux facelift a fost “lansat” online prin cateva imagini. Acest facelift vine undeva pe la mijlocul existentei acestei generatii de Hilux, japonezii dorind sa ofere un model care se apropie mai mult de actualul design Toyota.

Modificarile cele mai evidente sunt la partea frontala. Modelul Hilux facelift a primit blocuri optice noi, bara noua, capota noua, aripi noi, grila noua, aripi spate noi, noi seturi de jante de 16 si 17 inch si oglinzi laterale noi.

La interior a primit culori noi, o noua parte superioara a bordului, cadrane noi si materiale de calitate mai buna. Toyota a declarat ca datorita folosirii unor materiale de culoare mai inchisa si a insertiilor argintii, noul Hilux are un aer mai elegant.

Motoarele au fost la randul lor imbunatatite. Propulsorul de 2.5 litri D-4D dezvolta acum 144 CP si 343 Nm, cu 24 CP mai mult. Consuma 7.3 litri/100 km si emite 193 g CO2/km. Modelele 2WD folosesc acelasi sasiu ca si modelele cu tractiune integrala, acest lucru inseamna o garda la som mai buna, o stabilitate sporita si capacitate de remorcare de pana la 2.5 tone.

Propulsoarele 2.5 si 3.0 D-4D vin dotate cu filtre de particule. Clientii europeni vor putea alege intre trei tipuri de caroserie, transmisie manuala sau automata si tractiune frontala sau integrala. Cum vi se pare noul Hilux?

 

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Nici Toyota Hilux nu poate face asta Până acuma e destul de logic că Toyota Hilux este...
  2. Noul Dacia Sandero facelift spionat in Brazilia Noul Sandero facelift a fost fotografiat la fabrica Renault din...
  3. Noul Toyota Yaris se prezinta Toyota a lansat oficial noul Yaris pentru Europa. Modelul Yaris...
  4. Cum poţi bloca o Toyota Hilux la Polul Nord? Am spus-o şi o mai spun şi chiar am de...
  5. Poze noul Renault Clio facelift Renault a pregătit un facelift al micuţului Clio. Modificările sunt...

One Response to “Iata noul Toyota Hilux facelift!”

  1. io says:

    arata exact la fel :) )

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.