Ce maşină să cumpăr? Ford Focus TDCI

Posted by andrei On May - 8 - 2008

0129201272002 Ce maşină să cumpăr? Ford Focus TDCI

Ce maşină să cumpăr? Absolut toată lumea se gândeşte la acest lucru cel puţin 1 dată în viaţă. Se pare că mai bun decât Ford Focus 1.6 benzină este fără dar şi poate Ford Focus TDCI (diesel), în cazul în care vă gândiţi la maşini second hand.

Am ajuns la această concluzie după ce m-am interesat de consumul unui Ford 1.6 pe bezină şi m-am speriat de cei 10 litri ai săi în oraş. Deci a câştigat clar la capitolul consum deoarece TDCI scoate 5.35 mixt la 100 de km, pe când benzinarul scoate 7, 3 mixt la 100 de km.

Puteţi găsi un TDCI în Germania în jurul sumei de 8700 de euro. Acest preţ este pentru motorul de 1.8 TDCI care dezvoltă 117 cp, motorul este bineînţeles euro 4. Eu am găsit maşini care au aprox 70 000 de km, ceea ce nu este rău pentru un diesel ţinând cont că maşina este din 2006.

Pentru aceşti bani primeşti următoarele lucruri: ABS, radio/CD cu bluetooth şi port auxiliar, climă electronică, geamuri electrice faţă (posibil şi spate dacă aveţi noroc), proiectoare de geaţă, computer de bord, tempomat, 6x airbag-uri şi unele au chiar şi senzor de lumină. Din păcate nu au jante, dar nu cred că acest lucru este un impediment pentru această maşină.

Singura problemă ar putea fi costul la prima înmatriculare deoarece are un motor de 1.8, dar va face diferenţa dacă circulaţi mult cu maşina. Motoarele de Ford sunt destul de fiabile, iar Focus-ul se ţine foarte bine pe drum, dar după cum spunea un prieten, fumegă destul de rău, dar dacă nu vă deranjează cum nici pe mine nu mă deranjează zic că merită încercat.

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Ce maşină să cumpăr? Ford Focus Ce maşină să cumpăr? Toată lumea se întreabă asta aşa...
  2. Ford Focus CC Vreau să intru direct la detalii, fără abureli, acest Ford...
  3. Ford Fiesta Sedan Ford Fiesta sedan, cel puţin asta indică pozele, mie mi...
  4. Ford Kuga Nu ştiu câţi îşi mai amintesc de conceptul Iosis X...
  5. Ford Fiesta la Geneva Foarte mulţi sceptici au venit la min şi mi-au spus...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.