Noul Audi RS3 Sportback prezentat in detaliu

Posted by andrei On March - 10 - 2011

noul audi rs3 4 193x133 Noul Audi RS3 Sportback prezentat in detaliuNoul Audi RS3 este unul dintre modelele mele preferate la ora actuala, spun noul fiindca abia in primavara aceasta va fi disponibil in reprezentante. Design-ul este unul extrem de agresiv, a primit o noua bara frontala cu guri de aerisire, praguri sportive, difuzor spate, jante de 19 inch, un eleron montat pe plafon si un sistem de evacuare cu doua iesiri (parca ar fi aratat mai bine sa fie montate la margini).

Propulsorul folosit pentru a-i da viata este cel de 2.5 litri folosit si pe modelul TT RS, propulsor capabil sa dezvolte 340 CP si 450 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.6 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Consumul este de 9.1 litri/100, dar m-as bucura daca reusesti sa-l scoti sub 11.

Interiorul este o combinatie de eleganta si sportivitate, pielea este de inalta calitate, scaunele si volanul arata intr-un mare fel, are un sistem audio performant. Pretul declarat pentru Germania este de 49.900 euro si este cu 600 euro mai ieftin decat rivalul BMW Seria 1 M Coupe.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. FOTO: Noul Mercedes C-Class Coupe prezentat in detaliu Mercedes a lansat o noua galerie foto cu modelul C...
  2. Salonul Auto de la Detroit 2009:Audi A7 (Audi Sportback Concept) Salonul Auto de la Detroit a debutat în forţă. Au...
  3. Conceptul Audi A3 va fi prezentat la Geneva Audi a lansat primele schite si informatii oficiale cu privire...
  4. Salonul Auto de la Detroit: noul Audi R8 V10, cel mai puternic Audi R8 Audi R8 este varianta de la Audi pentru o maşină...
  5. Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la Geneva Noul Panamera S Hybrid este asteptat deja de aproximativ 1...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.