BMW face faruri uimitoare

Posted by andrei On December - 10 - 2008

bmw 8 300x200 BMW face faruri uimitoare

Dupa cum bine se vede si din poza, BMW face niste faruri uimitoare. Uitati-va atent la cum bate lumina farurilor. In fata masinii se vede impecabil, dar in acelasi timp farul dreapta ilumineaza si in dreapta peste iarba deoarece soferul vireaza dreapta, daca asta nu va impresioneaza… Dupa cum v-am mai spus, noul BMW seria 7 este o bomba tehnologica, fiind folosita tehnologie de ultima generatie. Totusi se pare ca pe zi ce trece BMW ne mai impresioneaza cu un detaliu tehnologic.

BMW foloseste sistemul Adaptive Headlight Control System. Sistemul de adaptare a farurilor nu este nimic nou, dar este nou felul in care il foloseste BMW. BMW spune in felul urmator: “farurile adaptive sunt bazate pe controlul adaptiv a farurilor. Senzorii masoara viteza, unghiul de virare si rotatia fata de axul central. Senzorii transmit informatia spre motoare mici, care fixeaza farurile spre directia ideala. Daca mergi cu spatele sau daca parchezi, sistemul se va dezactiva automat pentru a nu-i deranja pe cei care vin din fata.

Sistemul este complet automatizat, daca mergi de ex cu 50 de km/h atunci farurile vor scadea din intensitate si se vor seta pe City drive. este foarte practic si la urcarea dealurilor si la coborarea acestora, soferul avand vizibilitate optima in orice situatie.

Mai jos sunt poze cu modalitatea de functionare si un mic desen care explica sistemul:

Sursa

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Mitsubishi Colt in 2009 Mitsubishi Colt in 2009 va arata in felul urmator. Sincer...
  2. Suzuki face masini frumoase Suzuki face masini frumoase, dovada sunt aceste poze spion. Pozele...
  3. Spyker face SUV-uri urate Spyker D12 Peking to Paris a fost prezentat prima data...
  4. Salonul Auto de la Paris:Seat Exeo?!?! Seat Exeo este dovada ca se poate face copy/paste la...
  5. SEMA: Lexus face legea Cei care ma cunosc stiu ca sunt un fan Lexus....

One Response to “BMW face faruri uimitoare”

  1. baghy says:

    mi-as lua si eu un seria7 dar mai trebuie sa pun ceva bannere

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.