Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la Geneva

Posted by andrei On February - 16 - 2011

noul panamera hibrid 1 193x133 Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la GenevaNoul Panamera S Hybrid este asteptat deja de aproximativ 1 an. Germanii au rupt tacerea si au declarat ca va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva. Porsche a cochetat cu ideea modelelor hibride prin lansarea lui Cayenne S Hybrid.

Modelul Panamera S Hybrid este dotat cu un propulsor V6 de 3.0 litri (pe benzina) imprumutat de la Audi. Acesta dezvolta o putere maxima de 330 CP la care se adauga un motor electric de 44 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 6 secunde, iar viteza maxima este de 270 km/h, ceea ce nu este deloc rau pentru un hibrid.

Emisiile sunt de 159 g CO2/km, adica putin sub limita de 160 g, ceea ce inseamna o scuture de taxe si reducere la inmatriculare. Consumul declarat este de 6.8 litri/100 km. Noul Panamera poate functiona in modul electric pana la 50 km/h, moment in care se activeaza si puternicul V6 => un total de 374 CP.

Eu personal consider ca e o masina completa, dar ca si un om modest consider ca e o mare smecherie creata pentru cei bogati care vor fi scutiti de taxe de inmatriculare si impozite mari datorita micutului motor de 44 CP. Daca ai 108.000 euro sa-ti cumperi un Panamera S Hybrid te-ai scos, dar daca esti un om normal ca si mine, atunci trebuie sa te supui taxei de inmatriculare 2011.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Video şi Poze noul Porsche Panamera Noul Porsche Panamera a fost lansat la Salonul Auto de...
  2. Detalii şi preţuri Porsche Panamera Cel mai urât Porsche creat vreodată, adică Porsche Panemera ne...
  3. Poze spion Porshe Panamera Se pare ca un pasionat cu un telefon mobil a...
  4. Preţuri Porsche Panamera Porsche a lansat lista cu preţurile modelului Panamera, coupe-ul lor...
  5. Poze interior Porsche Panamera + cheia Porsche Panamera este una dintre cele mai asteptate masini. Toata...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.