Conceptul Audi A3 va fi prezentat la Geneva

Posted by andrei On February - 21 - 2011

Audi a lansat primele schite si informatii oficiale cu privire la noul concept A3. Acesta va debuta la Geneva sub forma unui sedan sportiv. Modelul A3 este printre putinele modele care nu beneficiaza de noua fata Audi, astfel ca germanii de la Ingolstadt lucreaza la un inlocuitor.

Noul Audi A3 va primi grila introdusa prin modelele A8, A7 si A6. Spre deosebire de modelele amintite anterior, noul A3 va avea un design putin mai agresiv. Versiunea sedan va intregi gama compusa pana acum din versiunile hatchback cu trei usi, Sportback cu cinsi usi si cabriolet-ul cu doua usi.

Audi a creat o versiune sedan in special pentru Rusia, Asia si America de Nord, piete de desfacere recunoscute pentru pasiunea aratata fata de modelele sedan, comparativ cu hatchback-urile care sunt caracteristice europenilor.

Conceptul Audi A3 este dotat cu un propulsor supraalimentat de 2.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte 408 CP. Acesta ar putea prefigura viitorul Audi RS3. Mai multe informatii pe masura ce ne apropiem de Geneva.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la Geneva Noul Panamera S Hybrid este asteptat deja de aproximativ 1...
  2. Poze noul Audi A3 Acestea sunt pozele cu noul Audi A3.  Noul A3 va...
  3. Salonul Auto de la Geneva:Poze Audi A4 allroad Audi A4 Allroad este răspunsul celor de la Audi cu...
  4. Noul Hyundai i40 va debuta la Geneva Hyundai i40 este una dintre cele mai asteptate modele ale...
  5. Poze Audi A4 allroad Noul Audi A4 allroad quattro va fi prezentat la Salonul...

Leave a Reply