Noul Volkswagen Up se prezinta!

Posted by andrei On August - 22 - 2011

noul volkswagen up 1 193x133 Noul Volkswagen Up se prezinta!Noul Volkswagen Up este urmasul micutului Lupo. Modelul german va fi prezentat in luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, urmand sa fie lansat pana la sfarsitul anului. Modelul Up este o componenta principala in planul de dezvoltare a germanilor. Noul model va avea un cost de productie de aproximativ 4.000 euro si va fi vandut pentru minim 8.000 euro.

Designul iese putin din tiparele Volkswagen, partea frontala si spate sunt complet diferite de cele ale actualelor modele, iar interiorul este extrem de simplu. Volkswagen Up masoara 3.540 mm lungime, o latime de 1.640 mm,  1.489 mm inaltime si are un ampatament de 2.420 mm. Noul Volkswagen Up poate acomoda cu usurinta 4 adulti si are un portbagaj de 251 de litri. Daca scaunele spate sunt rabatate, volumul portbagajului creste la 951 litri.

Noul Up va fi disponibil initial cu un propulsor pe benzina cu trei cilindri si turbosuflanta de 1.0 litri. Acesta este oferit in doua versiuni, de 59 si 74 CP cu o transmisie manuala in cinci trepte. Volkswagen lucreaza si la un model electric care va fi lansat cel mai probabil in 2013.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Volkswagen Lupo va fi lansat in august Volkswagen planuieste sa lanseze in 22 august noul Lupo, model...
  2. Noul Renault Samsung SM7 se prezinta Modelul SM7 este noul sedan de lux creat de Renault...
  3. Galerie Foto: Noul Volkswagen Golf Cabriolet prezentat in detaliu Noul Volkswagen Golf Cabriolet a fost lansat la Geneva in...
  4. Noul Volkswagen Beetle in carne si oase Volkswagen Beetle a fost masina poporului, un model dragut pentru...
  5. FOTO: Noul Volkswagen Tiguan facelift in detaliu Noul Volkswagen Tiguan facelift va fi prezentat oficial la Salonul...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.