Noul Skoda MissionL este gata de productie

Posted by andrei On September - 16 - 2011

Skoda MissionL 3 193x133 Noul Skoda MissionL este gata de productieNoul Skoda MissionL a fost prezentat la Frankfurt sub forma unui concept, dar oficialii au declarat a versiunea de serie va fi lansata in India pana la sfarsitul anului, iar in restul lumii anul viitor. Din cate imi dau eu seama, MissionL va renunta la interiorul alb si la manerele mascate ale usii si bineinteles, va primi un nume nou.

Skoda MissionL are rolul de a umple spatiul dintre Fabia si Octavia, sa spunem ca este un fel de Jetta a cehilor. Designul ales de Skoda este simplu, dar elegant, masina adresandu-se in special tinerilor care vor o masina frumoasa, dar nu foarte scumpa.

Imi place evolutia celor de la Skoda, dar parca incep sa devina si ei scumpi, apropiindu-se prea tare cu unele modele de preturile practicate de Volkswagen. Abia astept sa vad cum va arata modelul de serie si cat va costa cand ajunge si in tarisoara noastra.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Skoda va prezenta la Frankfurt conceptul MissionL Conceptul Skoda MissionL este foarte aproape de forma de serie...
  2. Skoda Yeti in productie Skoda o duce foarte bine la vanzari in E si...
  3. Geneva 2011: Conceptul Skoda VisionD si noul logo [Update-imagini Live] Skoda prezinta la Geneva noul concept VisionD, acesta ne arata...
  4. Ford Fiesta ST, un concept gata de productie Ford Fiesta ST este oficial un concept, dar intre noi...
  5. Noul Audi S6 este aproape gata Noul Audi S6 a fost surprins in timpul testelor din...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.