Noul Hyundai i30 va fi prezentat la Frankfurt

Posted by andrei On August - 11 - 2011

noul hyundai i30 193x133 Noul Hyundai i30 va fi prezentat la FrankfurtNoul Hyundai i30 va fi prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Hatchback-ul corean a fost introdus in 2007, a primit si un facelift, iar anul acesta va fi inlocuit, facand loc generatiei a doua. Noul i30 a fost realizat la centrul european din Russelsheim, Germania.

Hatchback-ul va fi realizat special pentru piata europeana si va fi realizat pe baza designului “fluidic sculture”. Asta inseamna ca va avea o parte din elementele stilistice regasite pe Veloster, noul i40, ix35 si noul Elantra.

Noul Hyundai i30 va fi primi un nou propulsor pe benzina de 1.6 litri si 140 CP, imprumutat de la ix35 si cel mai probabil si o versiune mai ecologica, Blue. Am spus-o mai demult si ma repet, Hyundai etse unul dintre producatorii care a crescut enorm in ultimii ani, atat in ceea ce priveste design-ul, cat si calitatea si eficienta propulsoarelor.

 

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Hyundai i40 sedan se prezinta Noul Hyundai i40 sedan a debutat azi in cadrul Salonului...
  2. Iata prima imagine cu noul Hyundai i40 sedan Hyundai a prezentat prima schita a mult asteptatului i4o sedan....
  3. Hyundai a ajuns la 5 milioane de unitati vandute in Europa Tot v-am povestit eu de Hyundai si cum incep ei...
  4. Noul Hyundai i40 va debuta la Geneva Hyundai i40 este una dintre cele mai asteptate modele ale...
  5. Noul Hyundai Equus Se pare că aşa va arăta noua generaţie de Hyundai...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.