Moartea Hummer-ului

Posted by andrei On June - 4 - 2008

La fel ca toate animalele mamut, acum este rândul maşinilor mari americane de a părăsi poluatul Pământ. Primul pe masa de operaţie şi eutanasiere este Hummerul, o emblemă americană pe cale de dispariţie.

CEO-ul de la GM Rick Wagoner a declarat că vor mai fi închise încă 4 fabrici de asamblare din America de Nord. Cei de la GM se gândesc sau să vândă brand-ul deja arhicunoscut sau în cel mai rău caz să renunţe la el. EI ştiu că Hummer este un nume mare în industria auto aşa că doresc să fie folosit şi păstrat mai departe, atâta tot că GM nu face faţă pe această piaţă a SUV-urilor mari.

Ştiu că este o veste tristă pentru manelişti, dar măcar nu o să mai aud manele dintr-un Hummer. Să fim totuşi puţin serioşi, în ritmul în care preţul la carburanţi creşte + capacitatea enormă de consum a acestor mamuţi => bye bye Hummer, doar timpul va putea decide însă, la fel au păţit-o şi dinozaurii.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Toaleta poate produce moartea Un nene din Christchurch, Noua Zeelandă se bucura şi el...
  2. Rivalul Bmw-ului M5 Rivalul Bmw-ului M5 este fără dar şi poate Mercedes-ul E...
  3. Range Rover vs Cadillac Escalade vs Hummer H2 Toată lumea vrea un offroader cu pedigree, ceva care să...

One Response to “Moartea Hummer-ului”

  1. [...] Hummer de vanzare, asta spuneau cei de la GM, ca vor sa scape de Hummer sau in cel mai rau caz sa il declare un caz inchis. Se pare insa ca au aparut oameni interesati de brand-ul american, nu oricine ci indienii de la Tata si Mahindra. [...]

Leave a Reply