FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor

Posted by andrei On February - 7 - 2011

Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe primele imagini cu noul Peugeot 508 allroad. Probabil ca nu va purta numele de allroad, acesta fiind detinut de Audi, dar cu siguranta ca este vorba de versiunea 4×4 a noului 508 SW. Garda la sol a fost marita dupa cum bine se poate vedea si in imagini si se pare ca doar modelul break va beneficia de aceasta schimbare.

Noul Peugeot 508 inlocuieste modelele 407 si 607 si se vrea a fi un adevarat sedan premium. Revenind la modelul 4×4, acesta este dotat cu sisteul HYBrid4. Noul sistem combina puterea unui diesel de 2.0 litri care dezvolta 163 CP cu cea a unui motor electric care dezvolta 37 CP. Propulsorul diesel actioneaza rotile fata, in timp ce motorul electric cele spate => tractiune integrala.

Sistemul HYbrid4 poate fi folosit doar pe versiunea SW (break) din cauza ca este prea mare si nu ar incapea pe modelul sedan. Peugeot a declarat ca lucreaza la dezvoltarea unui sistem mai compact. Modelul Peugeot 508 SW 4×4 ar putea primi si o serie de bandouri protectiare, dar deocamdata acestea sunt singurele informatii de care dispun.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Salonul Auto de la Paris: Peugeot RC HYmotion4 Salonul auto de la Paris a fost dominat de masinile...
  2. Poze noul Peugeot 5008 Noul Peugeot 5008 ar trebui să fie un MPV, dar...
  3. Peugeot 407 face facelift Peugeot 407 face facelift pentru noile modele, dar se pare...
  4. Poze Peugeot RC-Z Peugeot-ul RC-Z este un Audi TT killer, sau cel puţin...
  5. Peugeot Prologue concept Peugeot Prologue concept, sau noul concept de la Peugeot, totul...

Leave a Reply