Accidentul lui Robert Kubica…

Posted by andrei On February - 8 - 2011

Accidentul lui Kubica a rasuna in intreaga lume. Chiar daca nu sunt un fan F1 sau WRC (desi respect mult aceste sporturi) nu am putut sa nu stau putin si sa ma uit tamp la accidentul lui Kubica. Robert Kubica este pilotul celor de la Renault F1 si un pasionat de raliuri.

Polonezul a participat in acest weekend la un raliu in Italia si s-a izbit puternic de un parapet din otel. Cu toate ca nu s-a publicat momentan nici un video oficial cu ceea ce s-a intamplat de fapt, niste animatori au realizat o simulare digitala a accidentului. Mai jos este atat simularea, cat si un video cu starea masinii dupa accident.

Kubica a condus un Skoda Fabia S2000 prin care a trecut practic un parapet. Pilotul a fost accidentat la sold, umar si mana dreapta (spun sursele oficiale). Momentan este in spital si a suferit o serie de interventii chirurgicale, unii medici indica chiar posibilitatea ca mana dreapta sa necesite amputarea.

Rostul acestui post este de a trage un mic semnal de alarma. Multi condus pe strazi de parca nimic nu s-ar putea intampla. Ganditi-va ca la viteza orice greseala te poate costa viata, nu doar pe tine, ci si pe ceilalti. Nu vreau sa fiu melodramatic, dar am vazut in ultimul timp tot mai multi vitezomani si foarte putini stiu sa-si controleze masina daca lucrurile nu merg tocmai roz.

PS Kubica este un pilot cu experienta, majoritatea soferilor nu stiu nici sa redreseze masina daca fuge putin directia

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Robert Kubica in extaz Robert Kubica in extaz dupa Grand Prix-ul Canadei din Montreal....
  2. Ferrari ii vrea pe Alonso si Kubica Ferrari ii vrea pe Alonso si pe Kubica pentru sezonul...
  3. Video Fernando Alonso Vs Robert Kubica O intrecere pe cinste, viteze ametitoare, masini cart-uri extrem de...
  4. Accidentul cu pasarela de pe DN1 Cred ca deja toata lumea stie de accidentul de ieri...
  5. Raliul Ungaria-România (Dakar) Nu am fost un fan al raliului Dakar, nici acuma...

Leave a Reply