noul tiguan 193x133 Noul Volkswagen Tiguan, un Touareg intrat la apa [Update imagini noi]Noul Volkswagen Tiguan facelift va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. Teoretic aceasta imagine ar fi “scapata” pe internet fara voia celor de la Volkswagen, dar nu cred eu faze dinastea. Tot timpul arunca producatorii cate o imagine doua inainte de prezentarea unui model nou, pentru a trezi interesul, iar apoi se dau loviti ca nu trebuia sa stie nimeni.

Volkswagen trece printr-o uniformizare in ceea ce priveste design-ul. La fel ca si Audi, toate modelele tind sa semene intre el si eu nu vad asta neaparat ca un lucru bun. Cum ramane cu diversitatea? Cu a fi diferit?

Revenind la poza in cauza, se pare ca noul Tiguan primeste aceleasi blocuri optice cu lumini LED de zi ca si fratele mai mare, aceasi bara frontala si grila si desi nu se vad, pun pariu ca aceleasi stopuri si bara spate. In ceea ce priveste interiorul, mai mult ca sigur ca va fi interiorul noului Passat. Imi plac masinile Volkswagen pt fiabilitate si faptul ca sunt practice, dar incep sa urasc faptul ca deja toate incep sa arate la fel. Voi ce parere aveti?

PS Trebuie dat de doua ori clik pe poza ca sa se vada mare, am mici probleme pe aici, si pana le rezolv cam asta-i mersul.


Popularity: unranked [?]

Related posts:

 1. Volkswagen trece la pickup-uri Ştiu, ştiu nu seamănă cu nimic de la Volkswagen, ci...
 2. Volkswagen Scirocco mai usor de cumparat A fost mare valva si la noi cu noul Volkswagen...
 3. Poze noul Volkswagen Polo Update! Noul Polo tocmai a fost prezentat în mod oficial...
 4. Poze si informatii noul Volkswagen Polo Au aparut poze noi si de asemenea si informatii noi...
 5. Salonul Auto de la Detroit 2009: Volkswagen BlueSport (Concept) Volkswagen a prezentat la Detroit un roadster numit BlueSport Concept....

2 Responses to “Noul Volkswagen Tiguan, un Touareg intrat la apa [Update-imagini noi]”

 1. Mihai Savu says:

  Salut Andrei,

  Cand editezi articolul, pune link-ul de la thumbnail sa mearga spre “File URL”, nu spre “Post URL” si va fi suficient un singur click.

  Imi place Tiguan, mi-a placut de cand a aparut, mai mult decat Touareg. Dar ai dreptate cu design-ul, daca ar fi mai mic ar fi un Golf (sau Cross Polo), daca ar fi mai mare ar fi Touareg.

  • andrei says:

   aia am reusit, mersi, dar mai is mult chestii care ma seaca din cauza update-ului :)

   legat de VW, si-au pierdut din esenta, acuma vor doar sa fie cei mai mari din lume

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.