Dacia Sandero facelift isi prezinta noul interior

Posted by andrei On April - 12 - 2011

sandero facelift 3 193x133 Dacia Sandero facelift isi prezinta noul interiorJurnalistii brazilieni de la Noticias Automotivas au reusit sa surprinda si interiorul noului Dacia Sandero facelift. Chiar daca exteriorul nu a suferit modificari prea mari, se poate vedea clar ca designerii au dorit sa ofere un interior mai de calitate, renuntant la plasticele spartane.

Cele mai evidente modificari pot fi observate la consola centrala, aceasta a primit plastice de calitate superioara, un ecran digital care controleaza sistemul de climatizare si CD playerul. Usile au primit de asemenea materiale de calitate superioara, iar butoane pentru deschidere a geamurilor au fost montate de aceasta data pe manarele usilor.

Sincer sa fiu, nu stiu 100% daca designul va fi pastrat si pe modelele europene, dar tind sa cred asta fiindca si segmentul masinilor low-cost devine tot mai competitiv, iar un Sandero cu un interior cu o calitate superioara si un exterior mai agresiv ar putea ajuta enorm la vanzari. Printre pozele cu interiorul am pus si noi poze care prezinta si modificarile exterioare. Enjoy!

Foto

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Dacia Sandero facelift spionat in Brazilia Noul Sandero facelift a fost fotografiat la fabrica Renault din...
  2. Noul Dacia Sandero diesel şi în România A fost lansată şi in Romania minunata masină numită Sandero...
  3. Dacia SUV: Dacia Sandero Stepway Mare bucurie la cei de la Automarket, motivul destul de...
  4. Preţuri Dacia Sandero Stepway Ne vom putea bucura în sfârşit că vom avea şi...
  5. Dacia Sandero si Top Gear Nu stiu cat a platit Renault ca sa fie pomenit...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.