Interior de piele sau material textil?

Posted by andrei On July - 7 - 2011

interior de piele 193x133 Interior de piele sau material textil?Azi am vazut o chestie care mi-a declansat o gramada de amintiri legate de interiorul de piele. Fiind vara, interiorul masinii se incalzeste destul de tare nu-i asa? Daca ai o masina cu interior imbracat in piele, toata caldura respectiva se depoziteaza in scaune, cotiere, volan etc, dar daca ai interior din material textil, scaunele si bancheta din spate nu se incalzesc chiar in halul asta + se racesc destul de usor.

Mi-a venit ideea asta fiindca vad tot mai multi oameni care stau vara cate 5-10 minute afara, cu usile deschise si asteapta sa li se raceasca interiorul. Am vazut asta la Megane-uri, BMW-uri Seria 3, Audi-uri A4, BMW-uri Seria 5 etc. Iarna in schimb, daca nu ai incalzire in scaun, iar de obicei majoritatea modelelor nu au pentru locurile din spate, te mananca frigul si reumatismul pana se incalzeste.

Ideea interiorului de piele are la baza eleganta, luxul si poate putin si faptul ca este mai usor de curatat. Totusi, trebuie sa stii in ce te bagi cand iti iei o masina cu interior imbracat in piele. Sincer sa fiu, singurul interior care nu m-a facut sa transpir ca berila a fost cel al modelelor Lexus si Volvo. Sunt sigur ca Audi-ul Seria 8, BMW-ul Seria 7 si alte modele premium au scaune cu ventilatie, dar nu ele sunt subiectul acum.

Ah, sa nu uit, nu va lasati usor impresionati de faptul ca este piele perforata, conteaza putin, dar nu chiar asa de mult cum te-ai astepta. Mai mare improtanta are pielea de calitate, iar daca chiar vrei sa-ti fie bine, opteaza pentru scaunele ventilate, fac toata diferenta.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Dacia Sandero facelift isi prezinta noul interior Jurnalistii brazilieni de la Noticias Automotivas au reusit sa surprinda...
  2. Poze interior Porsche Panamera + cheia Porsche Panamera este una dintre cele mai asteptate masini. Toata...
  3. Poze interior Porsche Panamera Porsche Panamera arată bine, în ceea ce priveşte interiorul doar....
  4. Poze noul Opel Astra: interior şi exterior Opel Astra a fost şi este una din cele mai...
  5. BMW Seria 1 M sau M3? BMW Seria 1 M sau BMW M3? Aceasta este intrebarea....

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.