BMW pregateste noul M2 Coupe

Posted by andrei On July - 7 - 2011

bmw m2 coupe 1 193x133 BMW pregateste noul M2 CoupeBMW lucreaza din greu la o serie de modele noi. Bavarezii se pregatesc sa lanseze un nou model sportiv care va purta numele de M2. Nu se vor opri aici, se gandesc sa lanseze si un rival pentru supercarul Lamborghini Aventador.

Noul BMW M2 va avea ca si rivali directi modele Audi TT RS si Porche Cayman S. Va folosi aceasi platforma ca si noul Seria 1, dar cu un design complet schimbat. Asta inseamna si ca BMW se gandeste sa introduca un Seria 2, sa fie umplut bine spatiul dintre Seria 3 si Seria 1.

Daca aruncam un ochi la motoarele posibile, situatia arata imbucurator. Prima optiune ar fi un 3.0 turbo de 350 CP, foarte asemanator cu cel folosit pe Seria 1 M. A doua optiune ar fi motor tri-turbo de aprox 300-350 CP, motor care va fi folosit si pe noul BMW X3M, model care va debuta in septembrie la Frankfurt.

BMW va introduce si un nou material, o combinatie intre fibra de carbon si plastic. Acest lucru inseamna ca va fi mai rezistent ca fibra de sticla si mai usor de reparat. Noua tehnologie va fi folosita si pe noile modele i3 si i8.

Sursa poze AutoExpress

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Iata noul BMW Seria 6 Coupe! Noul BMW Seria 6 Coupe a debutat pe internet inainte...
  2. Poze BMW Seria 3 coupe A apărut pe străzi şi noul BMW Seria 3 coupe...
  3. Noul Seria 5? Să fie acesta noul BMW Seria 5? Poza a apărut...
  4. Noul Mercedes C Klasse Coupe Noul Mercedes C Klasse AMG are rolul de a inlocui...
  5. Noul BMW Seria 1 spionat in Munchen BMW-ul Seria 1 este cred ca singurul model de la...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.