Video spion: Noul BMW i8 in actiune

Posted by andrei On March - 13 - 2011

bmw i8 193x133 Video spion: Noul BMW i8 in actiuneNoul BMW i8 este unul dintre cele doua modele electrice pregatite de bavarezi, iar al doilea se numeste i3 si este un hatchback electric. Noile modele fac parte din sub-compania “i-Born electric”, aceasta va produce o serie de modele electrice sportive si pentru uzul urban.

Noul i8 a fost surprins in timpul testelor din Europa de Nord, se pare ca BMW doreste sa lanseze noul coupe sportiv in 2013. Coupe-ul electric este realizat pe baza conceptului Vision EfficientDynamics, concept care a fost prezentat prima data la Frankfurt in 2009.

Spre deosebire de concept, modelul de serie a inlocuit propulsorul diesel cu trei cilindri de 1.5 litri si 163 CP cu unul pe benzina. Bavarezii spun ca motoarele diesel sunt cel mai raspandite in Europa, iar noul i8 se vrea un model global.

Pe langa propulsorul pe benzina, nou i8 va fi dotat si cu doua motoare electrice, unul montat in partea frontala, iar al doilea intre transmisia automata cu dublu ambreiaj si motorul pe benzina. Sincer sa fiu abia astept sa vad modleul de serie, nu de alta, dar ce vad acum nu ma incanta foarte tare, e putin uratel din lateral.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe...
  2. Primul Mini electric Primul Mini electric va fi prezentat la Salonul Auto de...
  3. Poze spion noul BMW seria 6 BMW isi continua dorinta de a folosi un design mai...
  4. Poze spion: noul Opel Meriva Noul Opel Meriva a fost văzut pe străzile germane în...
  5. Poze spion: noul Volkswagen Phaeton facelift Volkswagen Phaeton este modul în care VW vede luxul. Când...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.