Noul BMW Seria 1 spionat in Munchen

Posted by andrei On March - 18 - 2011

noul bmw seria 1 193x133 Noul BMW Seria 1 spionat in MunchenBMW-ul Seria 1 este cred ca singurul model de la BMW care nu-mi place, ma refer la cel cu cinci usi, coupe-ul arata chiar binisor. Mereu mi s-a parut ca nu prea are multe in comun cu celelelalte modele. Dat fiind faptul ca BMW si-a reinoit aproape intreaga gama de modele (mai ramane Seria 3), bavarezii se pregatesc sa lanseze si un nou Seria 1.

Acesta a fost surprins in timpul testelor din apropierea cartierului general din Munchen. Cu toate ca este destul de bine acoperit, pot sa spun in mare la ce ne putem astepta. In primul rand va avea noile blocuri optice mai agresive, o capota putin mai sportiva, lumini LED, va fi putin mai lat si va avea un ampatament mai mare.

Masina va creste putin in dimensiuni pentru a mari spatiul pasagerilor, dar si pentru a spori manevrabilitatea. Anul trecut am aflat ca 80% dintre posesorii de Seria 1 cred ca au o masina cu tractiune fata, astfel ca bavarezii au fost nevoiti sa faca o masina putin mai manevrabila.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Detalii noul BMW seria 3 cu facelift Noul facelift, fiindca nu-l pot numi noul Seria 3, a...
  2. Iata noul BMW Seria 6 Coupe! Noul BMW Seria 6 Coupe a debutat pe internet inainte...
  3. Poze spion: BMW Seria 7 M sau hibrid? Acest BMW Seria 7 a fost surprins în Germania în...
  4. Noul Bmw seria 7 model 2009 Noul seria 7 promite multe, va fi o maşină mai...
  5. Poze spion noul BMW seria 6 BMW isi continua dorinta de a folosi un design mai...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.