Taxa de poluare ar putea deveni o taxa anuala

Posted by andrei On July - 6 - 2011

Laszlo Borbely 193x133 Taxa de poluare ar putea deveni o taxa anualaAsta ar insemna ca romanii, fie ca vor sa-si cumpere o masina second hand din tara, fie ca vor din afara, vor plati o taxa de poluare anual. Aceasta taxa se va alatura impozitului, asigurarii obligatorii, rovinietei, accizelor regasite in pretul benzinei si cine stie ce taxa se va mai adauga pe viitor.

Initial se vroia instaurarea unei taxe de inmatriculare si masinilor deja inmatriculate pe teritoriul Romaniei. Ea trebuia sa fie introdusa incepand cu 1 iulie, dar a fost amanata pe motiv ca se doreste a fi modificata. Modificarea ar putea fi taxarea tuturor autovehiculelor care-si schimba proprietarul sau a celor aduse din strainatate.

Nu obisnuiesc sa fac lucruri de genul acesta pe blog, dar nu ma pot abtine, Lazlo Borbely esti un nemernic! Deci cum ti-a puiat mintea aia a ta neteda, ca cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci, e sa transformi posesia unei masini intr-un lux extrem de greu de atins? Ma mir ca nu-l impusca lumea pe strada, ca nu-l scuipa toata lumea care-l vede.

Chiar trebuie sa fii nemernic rau sa pui bir pe cetateni in perioada de criza. Ii este mai greu sa accepte ca legea curenta este neconstitutionala si ilegala si acum cred ca vrea sa adune bani de amenzi si bani care ii va restitui cand statul va fi dat in judecata, atat de populatie, cat si de UE. Pe zi ce trece conducatorii ne testeaza, sa vada cat mai rezistam pana nu iesim in strada si ii linsam, cred ca e ceva joc nou, un fel ruleta ruseasca, dar cu taxe si impozite.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  2. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...
  3. Cade taxa de poluare? Cade taxa de poluare? Cred ca acest lucru uneste milioane...
  4. Taxa Auto ar putea afecta si masinile inmatriculate in tara Treaba sta destul de nasol, UE ameninta ca va lua...
  5. Noua taxa de poluare este amanata pe saptamana viitoare Noua forma a taxei de poluare urma sa fie implementata...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.