Benzina si motorina ar trebui sa se ieftineasca, teoretic

Posted by andrei On July - 5 - 2011

pret benzina si motorina 193x133 Benzina si motorina ar trebui sa se ieftineasca, teoreticPractic insa, situatia sta total diferit. Pana si BNR-ul se leaga de companiile petroliere, dar toti se fac ca ploua. Pretul barilului de petrol s-a ieftinit destul de serios, ma rog, 8.5 dolari mai putin pe baril, dar aceasta reducere nu se vede la pompele noastre. Aceasta reducere a pretului se datoreaza introducerii pe piata a unei rezerve noi de petrol, mai exact 60 milioane de barili.

Aceasta reducere a avut loc inca de joia trecuta, dar nu se vede nici o modificare. Sunt tari precum Franta si Germania unde lucrurile nu sunt lasate la voia intamplarii, unde oamenii se zbat pentru un pret cat mai redus. In Germania de exemplu, pretul variaza tot la cateva ore, in functie de pretul barilului de petrol.

Mi-e ciuda ca la noi in tara nu este nimeni care sa-i traga la raspundere, pana si BCR-ul face valuri, dar nimeni nu face nimic. Totusi as vrea sa va intreb, cat de mult va afecteaza pretul benzinei si motorinei, circulati semnificativ mai putin cu masina?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Benzina şi motorina elixir de lux Benzian şi motorina au devenit în România un elixir de...
  2. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...
  3. Ce masina sa cumpar de 1400 de euro? Golf 3 1.6 benzina Ce masina sa cumpar de 1300 de euro? Banii sunt...
  4. Benzina vs Diesel Nu de mult timp Silviu spunea într-un comment că benzinarele...
  5. Ar trebui sa opresc? Asta e intrebarea care ar trebui sa ne loveasca prima...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.