BMW M5 Touring tunat de Edo Competition

Posted by andrei On July - 5 - 2011

tuning bmw m5 9 193x133 BMW M5 Touring tunat de Edo CompetitionBMW-ul M5 a fost si inca cred ca este unul dintre cele mai frumoase modele realizate de bavarezi. A fost lansat in 2005, dar pe mine sincer sa fiu, m-a cucerit mai mult versiunea Touring (break). Am asa o latura mai familista in mine, desi am doar 23 ani. Poate o fi si din cauza faptului ca nu mi se pare nimic mai tare sa depasesti o gramada de increzuti, cu o masina break.

Daca fac abstractie de jante, masina chiar arata bine asa black on black, iar dupa cum am spus, faptul ca este break si model M, o face de-a dreptul speciala. Baietii de la Edo Competition modifica de obicei Ferrari, Lamborghini, Mercedes-uri SLR si Aston Martin, dar au decis sa treaca si la BMW.

BMW-ul M5 a primit un nou sistem de evacuare, un ECU recalibrat, catalizatoare si filtre de aer noi, iar rezultatul vorbeste de la sine. Puterea si cuplul au fost marite de la 500 CP si 521 Nm la 555 CP si 560 Nm.  Acceleratia de la 0-100 km/h are loc in 4.2 secunde, 100-200 km/h in mai putin de 10 secunde, iar viteza maxima este de 305 km/h.

Modificarile exterioare consta intr-o bara frontala mai sprotiva, sistem de evacuare cu patru iesiri, un eleron montat pe plafon si un set de jante de 20 inch. Interiorul este imbracat in piele si piele intoarsa.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Noul BMW X3 tunat de Schnitzer Ma rog, nu e chiar nou, modelul X3 fiind lansat...
  2. Mercedes SL65 AMG Black Series Mercedes SL65 AMG Black Series este al treilea model Black...
  3. Ford Focus CC Vreau să intru direct la detalii, fără abureli, acest Ford...
  4. Poze spion: BMW seria 5 touring Pozele spion au un farmec aparte pentru un pasionat de...
  5. Iata noul BMW M5 Ring Taxi! BMW prezinta noul Ring Taxi. Conceptul de Ring Taxi are...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.