Bmw M Zero

Posted by andrei On April - 24 - 2008

bmw_m-zero_page_01_image_0001_opt.jpg

Bmw M Zero, este ultima creaţie a designerului Mael Oberkampf, maşina fiind o combinaţie reuşită între un M6 şi un Aston Martin DB9. Nu credeam că se poate aşa ceva, dar Mael a reuşit să facă un Bmw mai agresiv.

Liniile de DB9 îi conferă o alură mai stilată, mai selectă, dar jantele enorme ne amintesc că avem de-a face cu un coupe puternic. Este o combinaţie perfectă între puterea germană şi stilul britanic. M6 a fost criticat ca fiind o maşină prea urâtă, dar despre M Zero nu cred că va avea nimeni de comentat. Să nu uităm însă că este vorba despre un concept, un concept superb, care ar putea intra foarte bine în familia Bmw şi sunt sigur că ar depăşi la vânzări vechiul M6.

Motorizarea este puţin enigmatică, dar se presupune că ar fi motorul V10 de 5.0 litri. Aş dori să mai scriu ceva despre ea, dar nu mă pot abţine să nu privesc pozele şi să spun că viaţa nu-i corectă pentru unii, dar asta este, cine are noroc are, cine n-are…într-o zi voifi şi eu cel mai tare din parcare şi în parcare o să am un M Zero.

Pentru mai multe poze cu Bmw M Zero click

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Suzuki Kizashi Concept Da ştiu zici că e ceva maşină din I Robot...
  2. Dacia SUV(baliverne) După cum bine ţi-ai dat seama maşina din poză nu...
  3. Conceptul Kia KOUP la New York Mai mulţi ziarişti şi membri media au fost invitaţi aseară...
  4. Land Rover LRX înainte de Geneva Ce pot să spun….COnceptul Land Rover LRX. Nici nu vreau...
  5. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să scriu...

Leave a Reply