Noul Audi Q6 spionat in timpul testelor

Posted by andrei On August - 18 - 2011

noul audi q6 5 193x133 Noul Audi Q6 spionat in timpul testelorNoul Audi Q6 a fost spionat in timpul testelor din Germania. Noi am mai discutat acum ceva vreme despre Q6 si chiar si despre faptul ca si Mercedes lucreaza la modelul MLC. Ce rol vor avea aceste doua modele? Daca e sa o luam pe ocolite, inseamna ca Mercedes si Audi doresc sa-si extinda gama de modele, daca e sa o luam direct, BMW-ul X6 se vinde bine si ar vrea si ei pe segmentul asta.

Nu prea sunt detalii cu privire la noul model, iar ce va arat aici in poze e doar un prototip. Din cate se vede, este practic un Audi Q5 alungit, iar partea mecanica este aproape identica cu cea folosita pe Q5.

Noul Audi Q6 va avea un plafon asemanator cu cele ale coupe-urilor, iar spatele va fi mai ingust si mai agresiv. Mari surprize nu vor fi la lansare, va urma aceleasi linii ca si actuala generatie a modelelor Q. Eu cred ca va fi greu pentru Audi sa atraga clientela care sa opteze un Q6 in locul unui X6, dar nu se stie niciodata.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Noul Audi A3 spionat in timpul testelor Noul Audi A3 a fost spionat in timpul testelor. Modelul...
 2. Noul Range Rover spionat in timpul testelor Range Rover este un SUV premium cu traditie. Prima generatie...
 3. FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe...
 4. Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor Noul BMW Seria 3 a fost spionat in timpul testelor...
 5. Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelor Ford testeaza din greu noul Focus ST, o versiune de...

2 Responses to “Noul Audi Q6 spionat in timpul testelor”

 1. io says:

  la cum arata nu are nicio sansa sa atraga pe cineva. q3/q5/q7 arata identic numai ca difera prin dimensiuni. oricum de cate ori ma uit la un audi si il privesc din fata nu stiu ce e.

  • E46 says:

   Asa este, toate seamana exagerat de mult intre ele.Oricum as alege fara sa stau pe ganduri un model X de la BMW in locul oricarui model Q de la Audi.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.