Noul Audi Q3 prezentat sub forma de schite

Posted by andrei On April - 11 - 2011

noul audi q3 6 193x133 Noul Audi Q3 prezentat sub forma de schiteAudi a lansat primele schite cu noul Q3, acesta va fi plasat sub actualul Q5 si va fi un rival direct pentru noul BMW X1. Noul model va fi inspirat de conceptul Cross Coupe lansat de Audi acum cativa ani.

Totusi, fata a fost modificata putin, blocurile optice sunt mai subtiri si forma lor pare a fi transpusa si in bara frontala. In spate se poate observa designul copy+paste de pe un A1, iar interiorul este unul tipic pentru un model Audi mai sportiv.

Pentru inceput va primi doar trei propulsoare: 2.0 TFSI de 170CP, 2.0 TFSI de 211 CP si 2.0 TDI de 170 CP. Noul model va fi realizat la fabrica din Spania alaturi de noul Porsche Cajun. Grupul Volkswagen trage din rasputeri sa fie cel mai mare producator auto din lume pana in 2018.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Audi Q3 va debuta la Shanghai Noul Audi Q3 va debuta oficial in cadrul Salonului Auto...
  2. Noul Audi RS3 Sportback prezentat in detaliu Noul Audi RS3 este unul dintre modelele mele preferate la...
  3. Poze noul Audi A3 Acestea sunt pozele cu noul Audi A3.  Noul A3 va...
  4. Conceptul Audi A3 va fi prezentat la Geneva Audi a lansat primele schite si informatii oficiale cu privire...
  5. Poze noul Audi Q3 În mare aşa va araăta noul Audi Q3. Audi va...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.