Brabus CLS 800 Rocket, cel mai rapid sedan din lume

Posted by andrei On September - 20 - 2011

Brabus Rocket 800 2 193x133 Brabus CLS 800 Rocket, cel mai rapid sedan din lumeBrabus este un tuner german specializat pe modelele Mercedes, sunt sigur ca pana si fetele au auzit de Brabus. Germanii au prezentat anul acesta la Frankfurt un model extrem, dar extrem de performant, realizat pe baza noului CLS.

Noul Brabus CLS Rocket 800 a primit un v12 bi-turbo de 6.2 litri care dezvolta 800 CP si 1420 Nm (limitat la 1100 Nm). Transmisia automata cu sapte rapoarte si padele amplasate pe volan transmite puterea rotilor spate.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.7 secunde, atinge o viteza maxima de peste 370 km/h , fiind astfel cel mai rapid sedan din lume. La exterior se poate observa noul pachet aerodinamic realizat din fibra de cabron, iar interiorul iese in evidenta prin calitatea materialelor si diversele sisteme de iluminat.

 

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Brabus 800 iBusiness: un birou de 800 CP Brabus este un tuner specializat in modele Mercedes. Cea mai...
  2. Noul Hyundai i40 sedan se prezinta Noul Hyundai i40 sedan a debutat azi in cadrul Salonului...
  3. Poze Ford Fiesta Sedan Criza financiara ii afecteaza grav pe cei de la Ford...
  4. Bmw M3 Sedan A apărut, un M cu patru uşi. El este M3,...
  5. Iata prima imagine cu noul Hyundai i40 sedan Hyundai a prezentat prima schita a mult asteptatului i4o sedan....

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.