Brabus 800 iBusiness: un birou de 800 CP

Posted by andrei On March - 23 - 2011

Brabus este un tuner specializat in modele Mercedes. Cea mai recenta creatie a germanilor este noul 800 iBusiness, un birou pe roti de 800 CP. Brabus a declarat ca noul model a fost creat pentru a acomoda cu usurinta noul Apple iPad 2.

Puterea masinii vine de la un V12 de 6.3 litri care dezvolta o putere maxima de 800 CP si cuplu de 1410 Nm.  Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.9 secunde, iar viteza maxima este de 350 km/h.

In ceea ce priveste interiorul, acesta este un adevarat Nirvana pentru fanii tehnologiei. Pasagerii din spate se pot bucura de 2 iPad-uri, un monitor de 15.2 inch montat in plafon, doua monitoare in tetiere si scaune fotolii imbracate in piele de inalta calitate. Soferul se poate juca cu un iPod de 64 GB care poate stoca pana la 14.000 de melodii.

Cele doua iPad-uri sunt legate prin WiFi la un Mini Mac care sta linistit in portbagaj. Brabus s-a laudat ca merge netul cel putin la fel de bine ca intr-un birou normal dotat cu wireless, deci nu-i de ici de colo.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Mercedes S350 BlueTec, primul diesel Euro 6 de performanta Brabus este unul dintre cei mai nebuni tuneri la ora...
  2. Noul Mercedes C63 AMG Coupe! Noul Mercedes C63 Coupe este cel mai recent model aruncat...
  3. Noul Mercedes SLK privit din toate unghiurile Mercedes SLK este o masina care se afla momentan la...
  4. Maşina care va depăşi Veyronul… Cunoscutul producător suedez Koenigsegg va prezenta în luna martie la...
  5. Geneva 2011: Conceptul Volkswagen Bulli Volkswagen Bulli este un concept care prefigureaza primul Transporter, mai...

2 Responses to “Brabus 800 iBusiness: un birou de 800 CP”

  1. io says:

    doamne cat imi plac masinie celor de la brabus :X dupa mine sunt cel mai ok tunner…adica imbina eleganta cu puterea intr-un mod unic.

Leave a Reply