VIDEO: Tsunami-ul face ravagii in Japonia

Posted by andrei On March - 13 - 2011

Tsunami-ul din Japonia s-a dovedit a fi principalul factor de distrugere in Japonia, acesta fiind creat de cutremurul de 8.9 grade pe scara Richter. Este o adevarata tragedie ce se intampla in Japonia unde mii de cladiri au fost inundate sau distruse si sute de mii de masini au fost luate pur si simplu de valuri. Din fericire numarul de vieti omenesti pierdute este redus datorita organizarii eficiente.

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, dar vreau sa va arat puterea valurilor nimicitoare si ce Tsunami poate produce un cutremur atat de puternic. Mai jos sunt cateva video-uri care arata cu cata usurinta sunt purtate masinile de apa, iar in primul video se poate vedea o flota de masini Nissan si Infiniti pregatite pentru export cum au fost adunate la un loc de apa si unele chiar au luat foc.

Daca aveti cunostinta despre ceva site care aduna fonduri pentru Japonia, va rog scrieti-l in comment si il voi publica mai sus sa se vada, cred ca fiecare poate face ceva spre a-i ajuta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi in Romania la un astfel de cutremur.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Anthony Hamilton face ravagii Anthony Hamilton, tatal lui Lewis Hamilton a facut ieri ravagii...
  2. Ce vinde Mitsubishi în Japonia Această maşină (i minicar) se vinde în Japonia cam din...
  3. Video: cu orice poţi face drifting Uitaţi-vă bine la maşina asta. Acum gândiţi-vă cum ar fi...
  4. Suzuki face masini frumoase Suzuki face masini frumoase, dovada sunt aceste poze spion. Pozele...
  5. Video drive test!? Dupa cum bine stiti, aveam obiceiul ca in fiecare miercuri...

Leave a Reply