Noul Volkswagen Tiguan in actiune

Posted by andrei On March - 17 - 2011

Noul Volkswagen Tiguan mi se pare ca poate fi condus si de un barbat, pe cand vechiul model mi se parea creat special pentru femei. Nu pot spune ca ma bazez pe ceva studiu sau parerea unui ziarist auto international etc. E pur si simplu un feeling pe care mi-l dau anumite masini.

Sa luam de exemplu modelul RAV4 de la Toyota, si asta mi se pare o masina pentru femei, Matiz-ul la fel. Imi place ca desi mai toate modelele seamana intre ele, Volkswagen a reusit sa le confere o anumita agresivitate.

Video-ul de mai jos continua oarecum reclama cu Seal si Heidi Klum, practic subliniaza faptul ca Tiguan-ul este atat pentru sosea, cat si pentru offroad. Reclama in sine mi se pare reusita, dar sfarsitul e extrem de lame, parca am evoluat de la doi barbati se bat pentru aceasi femeie nu?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. FOTO: Noul Volkswagen Tiguan facelift in detaliu Noul Volkswagen Tiguan facelift va fi prezentat oficial la Salonul...
  2. Noul Volkswagen Tiguan, un Touareg intrat la apa [Update-imagini noi] Noul Volkswagen Tiguan facelift va debuta oficial la Salonul Auto...
  3. Video:Reclamă noul Volkswagen Polo Noul Volkswagen Polo pare un model total nou faţă de...
  4. Recall Volkswagen Cei de la Volkswagen au facut un recall ( adus...
  5. Tiguan (reloaded) S-a discutat mult despre Tiguan, dacă este o maşină bună,...

Leave a Reply