Service-urile de la noi din ţară…

Posted by andrei On March - 3 - 2008

gata.jpg

Aş vrea să vorbim, să discutăm, să ne spunem păreri despre diferite service-uri din România. Să vorbim despre calitatea muncii lor, dar şi despre preţurile acestora şi seriozitatea lor. Ar fi foarte bine dacă am spune oraşul unde se află respectivul service, şi numele acestuia şi eventual ce maşini poţi duce acolo, aici mă refer chiar şi la faptul că e reprezentanţă sau pur si simplu service autorizat.

M-am gândit să deschid acest subiect fiindcă multă lume se plânge de reprezentanţele auto, respectiv de service-urile lor, dar şi de service-urile autorizate. Trebuie să ne informăm între noi care este bun şi care nu. Aştept cu nerăbdare să se dezvolte tipul acesta de comunicare între noi.

Popularity: 2% [?]

Related posts:

 1. Crash Test pentru SUV-uri S-a vorbit foarte mult zilele astea despre crash testele pentru...
 2. Porsche…oricine dar nu Porsche Mai dă-o incolo de treabă, până şi Porche au auto...

8 Responses to “Service-urile de la noi din ţară…”

 1. silviu says:

  Si ce anume vrei sa discuti la postul asta?:))

 2. andrei says:

  Care is bune care nu sunt…Care nu is bune de ce nu sunt bune, care is bune de ce is bune. Sunt cei de la reprezentati demni sa ceara cat cer fata de un service autohton? Impresii si depresii a celor care au mai umblat prin service-uri. U mai ales ca ai activat pe acolo ai putea sa spui cate ceva SIlviu :D

 3. Melek says:

  Am descoperit un service extraordinar. Din pacate, este taman in Pitesti… dar este extraordinar!! CHITOP se numeste, si este printre singurele service`uri unde nu m`au luat la misto si unde CHIAR mi`au reparat masina, in timp record, cu preturi minime si calitate MAXIMA. Am primit garantie, plus o gramada de sfaturi bune de fiecare data cand am sunat si i`am intrebat diverse chestii. Merita 130km doar ca sa fii sigura ca dai de cineva priceput!

  • andra37 says:

   as dori sa stiu daca imi poti da si mie nr de telefon al d-lui chiroiu.
   Astept mail.
   Cu stima , Laura

 4. andrei says:

  Cam departe ce-i drept, dar daca tu spui ca merita te cred. Faza-i ca pe multe femei de ex sau pe cei care nu prea se stiu ii ia la misto, le umfla de numa cat au de platit. Ca si aia facea galagie, ca batea nush ce planetara, ca filtru de polen, ca filtru de particule ca bla bla…suspensii si bucsi si dinalea…si numa vezi ca ai de platit 15 mil si u ai mers pt revizia perioadica. Is ft nasoli astia, mai laes aia care trec pe chitanta ca au schimbat nush e filtre cand colo nu au schimbat nimic.

  Sa retinem ca la Pitesti este service bun…cam departe de Oradea dar cei din zona retineti la Pitesti :D

 5. Bogdan says:

  Un service foarte bun in Bucuresti este Auto Marcu’s din Pantelimon. Are service pentru Dacia si Renault. Eu avand Dacia am fost de mai multe ori acolo si am fost foarte multumit. Mi-a placut ca a doua zi m-au sunat chiar sa ma intrebe daca am fost multumit de serviciile lor

 6. andrei says:

  Foarte fain feedback, asa ceva nu am mai auzit sa te sune sa vada daca esti multumit si dinastea…inca un service de retinut. Uite ca incetul cu incetul se dezvolta ideea.

 7. Costi says:

  De acord cu cele spuse despre dl. Chiroiu din Pitesti (Chitop SRL). Este intradevar extraordinar. Am beneficiat de servicii foarte bune la preturi mici. Il recomand pentru calitatea lucrarilor si pentru onestitate.

Leave a Reply