Iata interiorul noului Lancia Thema!

Posted by andrei On March - 13 - 2011

Lancia Thema este unul dintre celebrele modele rebranduite de grupul Fiat. Ideea din spate e simpla, facem un parteneriat cu Chrysler (poate ii cumparam pana la urma), ei lanseaza un sedan premium nou, noi il aducem in Europa, punem logo-ul Lancia pe el si tadaa, avem un nou model nou. La fel s-a intamplat si cu noul Fiat Freemont care este practic un Dodge Journey ( un MPV cu garda la sol generoasa).

Noul Lancia Thema este practic un Chrysler 300, noul 300, dar cu un logo Lancia, suspensii mai comode (Europa nu are drumurile asa de drepte si bune ca si SUA) si un interior cica de o calitate putin mai buna. Trebuie sa recunosc insa ca interiorul arata bine, cred ca este singurul interior maro care imi place cum arata, combinatia de maro cu crem e chiar reusita, iar ceasul analog, ecranul cu touch si cadranele albastre arata formidabil.

Pentru cei care nu stiu, modelul Thema a fost lansat prima data de Lancia in 1984 si a fost scos din productie in 1994, noul model este practic varful de lancie (joc de cuvinte neintentionat) a producatorul italian. Din punct de vedere al propulsoarelor, la inceput va fi disponibil cu un V6 de 3.6 litri care dezvolta 292 CP si un Hemi V8 de 5.7 litri care dezvolta 370 CP.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Lancia mai produce? Răspunsul este Lancia Fulvia Lancia mai produce? Răspunsul la întrebarea mea este noul Lancia...
  2. Lancia vrea capul lui Mini Lancia vrea să atace segmentul de piaţă care este dominat...
  3. BMW seria 7 îşi arată interiorul Bmw seria 7 îşi arată interiorul, dar se pare că...
  4. Faţa noului Ford Focus Update: am pus pozele cu noul Focus Aceasta este noua...
  5. Noul Dodge EV Dodge EV (electric vehicle) este raspunsul celor de la Dodge...

Leave a Reply