Koenigsegg Agera R, noul Veyron killer

Posted by andrei On March - 19 - 2011

koenigsegg agera 1 193x133 Koenigsegg Agera R, noul Veyron killerNoul Koenigsegg Agera R a debutat oficial la Salonul Auto de la Geneva undeva pe la incpeutul lunii. Nu am scris atunci despre el fiindca nu aveam toate datele oficiale. Koenigsegg este producatorul care mi-a dat cele mai multe batai de cap, mi-a fost extrem de greu la inceput sa retin cum se scrie exact, dar dupa multe episoade Top Gear, am reusit.

Noul Agera este un hypercar care pe langa ca arata foarte bine, accelereaza de la 0-100 km/h in doar 2.9 secunde, iar de la 0-200 km/h in 7.5 secunde. Viteza maxima nu a fost declarata, dar anvelopele rezista pana la 420 km/h.

Hypercarul este dotat cu un V8 de 5.0 litri care atunci cand functioneaza cu bio-etanol dezvolta 1150 CP si 1200 Nm. Cel mai impresionant este consumul, 12.5 litri/100 km pe autostrada si 14.5 litri combinat. Este dotat cu airbag-uri, geamuri electrice, plafon demontabil si cam tot ce ai nevoie, inclusiv un suport de bagaje care poate fi montat pe plafon.

Daca tot vine vorba de masini puternice, cea mai puternica masina condusa de mine a avut un V6 de 3.5 litri de 300 CP. Care a fost cea mai puternica masina condusa de tine?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. O masina mai rapida decat Veyron: Bugatti Veyron GT Ce masina poate fi mai rapida decat un Bugatti Veyron?...
 2. Noul Mercedes SLK privit din toate unghiurile Mercedes SLK este o masina care se afla momentan la...
 3. Noul BMW Seria 6 cabriolet, sedinta foto din Africa de Sud Noul BMW Seria 6 cabriolet este un model ciudat pentru...
 4. Koenigsegg trece la 4 usi Este un trend se pare, ca toti producatorii de supermasini...
 5. Opel pregateste un Mini killer Jurnalistii de la AutoExpress au declarat ca Opel pregateste un...

2 Responses to “Koenigsegg Agera R, noul Veyron killer”

 1. Moldo says:

  Care a fost cea mai puternica masina condusa de mine?
  Un Ford F-150, 5.4 litri V8, 300 CP
  Se simtea ca un vapor :D

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.