Iata noul Honda CR-V!

Posted by andrei On September - 26 - 2011

noul honda crv 4 193x133 Iata noul Honda CR V!Honda a lansat oficial primele imagini si doua video-uri cu noul CR-V. Nu va lasat impresionati de faptul ca ei il numesc concept, ca nu e cazul. Singurele diferente din ce vedeti voi acum si ce veti vedea anul viitor la lansarea oficiala sunt urmatoarele: modelul de serie va avea jante mai mici, bara fata/spate si pragurile nu vor fi atat de sportive.

Noul Honda CR-V este un model extrem de bine vandut in SUA si Asia, dar din pacate nu a prins prea bine si la europeni, acestia preferand un Toyota Rav4 sau chiar un Hyundai Santa Fe. Noul model insa vine cu mici imbunatatiri estetice care sa-l scoata in evidenta. Designul este mai fluid si parca putin mai agresiv.

Oficialii Honda au declarat ca noul CR-V va fi mai usor, va primi propulsoare mai eficiente si va avea un interior mai de calitate, mai spatios si cu mai multe spatii de depozitare. Europa se va putea bucura de noul model undeva in toamna lui 2012, daca nu vine sfarsitul lumii, bineinteles.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Iata noul Honda Civic! Honda Civic este unul dintre modelele care a revolutionat modul...
  2. Noul hibrid de la Honda: Honda Insight Studiile au aratat ca oamenii doresc ca masinile hibride sa...
  3. Poze noul Honda Accord Accord-ul este una din masinile emblematice a celor de Honda....
  4. Adio Honda S2000 Prima dată când am văzut un S2000 a fost când...
  5. Poze spion Honda Accord CUV Toata lumea stie ca este o rivalitate mare intre Toyota...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.