Audi pregateste modelele Q2, Q4 si Q6

Posted by andrei On June - 21 - 2011

audi q2 193x133 Audi pregateste modelele Q2, Q4 si Q6Audi pregateste o noua gama de crossovere, acestea vor fi lansate treptat pana in 2016. Oficialii germani au declarat ca lumea doreste o variatie cat mai mare de crossovere. Audi doreste sa suplineasca nevoiele clientilor pe toate segmentele, iar lansarea unor noi modele crossover ar putea imbunatati serios vanzarile.

Audi ofera momentan modelele Q3, Q5 si Q7, dar doreste sa lanseze noile Q2, Q4 si Q6. Noul Audi Q2 va fi un crossover compact si va fi un rival direct pentru Mini Countryman. Modelul Q4 va concura pentru suprematie impotriva noului Range Rover Evoque. In ceea ce priveste noul Audi Q6, acesta va avea ca si scop atragerea celor care ar opta pentru un BMW X6, model care a devenit popular in ciuda formei iesite din comun.

Ceea ce face Audi este doar o parte din planul de ansamblu a celor de la Volkswagen. Germanii doresc sa devina cel mai mare producator auto din lume, aici ma refer la Volkswagen Group. Ca sa fii cel mai mare producator, trebuie sa vinzi masini multe, ca sa vinzi masini multe, trebuie sa ai o varietate cat mai mare de modele. Crossoverele sunt tot mai populare, oamenii doresc o masina cu garda la sol decenta si cu o pozitie de condus mai inalta.

Voua cum vi se pare diluarea asta? Parca prea isi pierde Audi din esenta si se spurca cu cat mai multe modele, pe segmente cat mai variate nu?

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Audi pregateste noul Q6, un rival pentru BMW X6 Audi se pare ca lucreaza la dezvoltarea unui crossover de...
  2. Noul Audi Q3 va debuta la Shanghai Noul Audi Q3 va debuta oficial in cadrul Salonului Auto...
  3. Noul Audi Q3 prezentat sub forma de schite Audi a lansat primele schite cu noul Q3, acesta va...
  4. Audi A6 vs Mercedes E-Klasse vs BMW Seria 5 Nu ma pot lua ca e al meu review-ul, dar...
  5. Volkswagen pregateste 7 concepte pentru Geneva Volkswagen isi ia in serios planul de a deveni cel...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.