Este noul Range Rover Evoque un Range Rover adevarat?

Posted by andrei On July - 14 - 2011

range rover evoque 193x133 Este noul Range Rover Evoque un Range Rover adevarat?Cei de la AutoExpress au testat noul Range Rover Evoque, fratele mai mic al Range Rover-ului. Britanicii au dorit sa vada daca Evoque-ul merita numele de Range Rover. Modelul Range Rover este un SUV legenda, a fost lansat in 1970 si este iubit de pasionatii de offroad, fotbalisti, mamici si copiii de bani gata.

Noul Evoque este o versiune mai mica, mai sportiva si mai accesibila a fratelui mai mare. Nu are un diferential autoblocant si cine stie ce tehnologie offroad, dar dupa cum ne-a demonstrat James May in noul episod Top Gear, Evoque-ul nu te face de rusine. Vou cum vi se pare micutul Range Rover Evoque?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Salonul Auto de la New York: noul Land Rover Range Rover Range Rover este o maşină destul de exclusivistă, puţini îşi...
  2. Range Rover Vs Fiat Panda 4×4 De foarte mult timp am vrut să scriu despre aceste...
  3. Range Rover Sport 2009 Nu pot spune că ar fi noul Range Rover fiindcă...
  4. Range Rover vs Cadillac Escalade vs Hummer H2 Toată lumea vrea un offroader cu pedigree, ceva care să...
  5. Detalii noul Land Rover sursa poza Cei de la Land Rover doresc sa tina...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.