Noul Mitsubishi Lancer Evolution va fi un hibrid

Posted by andrei On March - 21 - 2011

Mitsubishi Evolution este una dintre masinile mele preferate. Mi-a placut inca de cand jucam Collin McRae Rally 2 pe PC. Cand am vazut acum cativa ani noul EVO X, asa de impresionat am fost ca am si uitat ce-i cu X-ul (icsul) ala.

Penttru cei care nu stiu, modelul Evolution a fost lansat prima data in 1992 si era disponibil doar in Japonia. Datorita succesului mare la niponi, europenii incepeau sa aduca cateva modele si pe batarnul continent, dar era problema ca avea volan pe dreapta. Dupa cativa ani, Mitsubishi s-a decis sa-l livreze oficial si in Europa.

Oficialii niponi au declarat la inceputul lunii ca noul Lancer Evolution XI ar putea fi un model hibrid. Acesta va functiona pe baza unui propulsor diesel si un motor electric. Folosirea sistemului hibrid va permite reducerea consumului si astfel si a taxelor pentru posesori. Deocamdata nu este 100% situatia, dar incolo se indreapta toata idnustria auto, la montarea unui motor electric pe orice masina.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Poze spion: Mitsubishi Lancer Ralliart Sportback Mitusbishi Lancer Ralliart Sportback, este versiunea hatchback al Lancer-ului X....
  2. Lexus IS-F Evolution Aşa se numeşte noul Lexus IS-F, model super sport care...
  3. Video: Ford Focus RS vs. Mitsubishi Lancer Evolution X Focus RS şi Evo X sunt două din cele mai...
  4. Mitsubishi Lancer Sportback si Ralliart Mitsubishi va prezenta la show-ul auto de la Paris noul...
  5. Poza Mitsubishi Lancer Sportback crossover Cu toate ca titlul este cam lung, lucrurile stau extrem...

Leave a Reply