Opel Corsa ne cheama la Porti Deschise

Posted by andrei On March - 23 - 2011

Opel Romania spune clar si raspicat: 25-26 martie Porti Deschise pentru noul Corsa facelift. Masinuta este una dintre cele mai bine vandute modele Opel, detine cam 32% din vanzarile totale Opel si daca bine imi aduc aminte si o treime din toate modelele Opel vandute prin programul Rabla.

Opel Corsa este dupa parerea mea o alternativa buna pentru un Fiesta, interiorul are calitate mai buna si masina in sine imi pare mai fiabila. Am petrecut ceva timp intr-un Corsa si pot sa spun ca este o masina corecta pentru cat costa, iar daca ai un diesel…esti regele soselelor prin oras.

Opel ofera tuturor posibilitatea sa testeze noul facelift si chiar sansa de a castiga o sumedenie de premii si pentru cei cu adevarat norocosi, noul Corsa facelift. Noul model a primit o bara frontala noua, blocuri optice noi, proiectoare de ceata noi, noi seturi de jante si un interior de calitate superioara.

Noul Corsa are acum si un pachet care se numeste Color Lines Series, acesta iti adauga doua linii pe capota si plafon si jante si oglinzi de aceasi culoare ca si liniile. Noul EcoFlex 1.3 CDTI produce 95 CP si consuma teoretic doar 4.2 litri/100 km.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Opel pregateste un Mini killer Jurnalistii de la AutoExpress au declarat ca Opel pregateste un...
  2. Opel Astra Maşina zilei de azi este Opel Astra modelul nou (după...
  3. Opel pregăteşte noul Opel Insignia Sport Tourer OPC Opel este văzut cu alţi ochi de la lansarea noului...
  4. Opel Astra modelul 2010 Opel Astra va fi lansat la sfârşitul anului 2010- începutul...
  5. Noul Opel Astra Noul Opel Astra a fost văzut la centrul Chrysler din...

Leave a Reply