Unii oameni sunt anti-condus pe timp de ploaie

Posted by andrei On March - 21 - 2011

In primul rand vreau sa se consemneze faptul ca nu am idei de grandomanie cu privire la condusul meu si nu ma cred Steve McQueen, dar consider ca unee lucruri sunt de bun simt.

In ultima vreme nu am condus asa de mult din varii motive, asa ca nu am observat toate lucrurile astea. Totusi, sambata am fost toata ziua la volan si m-am plimbat atat prin oras, cat si prin afara orasului si am observat acelasi lucru: soferii sunt putin mai dobi cand ploua.

Spun asta fiindca am vazut ca: nu prea le place sa-si porneasca luminile, nu le place sa-si curete luneta (geamul spate), ocoloesc orice balta mai mare din frica de gropi, franeaza in ultimul moment si lista ar putea continua. Toate lucrurile astea sunt chestii de bun simt, absolut de bun simt.

Cine de aici poate spune ca ii este greu sa aprinda farurile? Sau oare cine poate spune ca-i greu sa apesi un buton sa-ti cureti luneta spate pentru a vedea ceva? Sunt curios ce lucruri ati observat voi in zilele astea ploioase de primavara.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Sunt mare bastan… Cel putin acesta cred ca este singurul lucru care trece...
 2. De ce sunt limitate masinile? V-ati gandit vreodata de ce majoritatea masinilor sunt limitate electronic...
 3. Oradea pe ploaie Veneam azi de la lucru intr-un moment de inspiratie stupida,...
 4. Tu ce maşini ai condus? Tu ce maşini ai condus? Întrebarea asta mi-a venit în...
 5. Podurile sunt pentru fraieri, barcile sunt viitorul Am gasit video-ul asta pe net si pur si simplu...

2 Responses to “Unii oameni sunt anti-condus pe timp de ploaie”

 1. Doru says:

  Eu mereu îmi aprind luminile dar luneta din spate nu mi-o curăţ, defapt nu prea pot. La maşina mea îi prea prost sistemul de curaţare ştergător+apă şi mă bazez in intregime pe cele doua oglinzi laterale.

  • andrei says:

   hai ca mai sunt exceptii, dar am vazut oameni cu Mercedes si BMW care fac prostii in trafic fiindca le este lene sa-si porneasca stergatorul spate la SUV

Leave a Reply