Top Gear revine cu sezonul 11

Posted by andrei On May - 21 - 2008

top gear Top Gear revine cu sezonul 11

Top Gear revine cu sezonul 11, iar după cum bine ştiţi eu sunt un fan mare a celor de la Top Gear şi abia aşteptam să vină cu ceva nou, ei niciodată nu dezamăgesc, sunt tare curios să văd ce le-a debitat capul.

Andy Wilman, producătorul executiv de la Top Gear a spus că vor fi modificări semnificative în felul în care se va derula emisiunea. Se pare că va apărea un nou personaj care seamănă cu Stig, va fi mai funny. Se pare că cei de la TG vor concura un EVO X contra un Subaru STI, vor conduce un Mercedes CLK black edition pe circuit şi tot pe circuit vor conduce si noul FUrai de la Mazda.

Se pare că va avea loc şi o mega cursă cum nu a mai fost văzută până acuma, cu nişte maşini senzaţionale, ştiu doar că va avea loc în Japonia. Sunt curios, tu ce maşini crezi că vor conduce?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Săptămâna Top Gear ziua 4 După cum am spus săptămâna Top Gear continuă. Azi ajungem...
  2. Ford Capri revine în forţă Ford Capri revine în forţă cred că este cel mai...
  3. Top Gear în SUA Nu se poate să nu-ţi placă cei trei muşchetari de...
  4. Începe săptămâna Top Gear Eu sunt un fan al emisiunilor Top Gear şi una...
  5. Săptămâna Top Gear ziua 2 După cum am spus şi ieri vreau să încep un...

2 Responses to “Top Gear revine cu sezonul 11”

  1. [...] Stig, iar în mână avea casca albă. Se poate să fie doar o chestie de a atrage atenţia asupra noului sezon, dar nimeni nu cred că se aştepta ca Stig să fie prins aşa în [...]

  2. [...] de mult timp am vorbit despre noul sezon Top Gear şi despre super cursa Top Gear din Japonia. Atunci spuneam că nu ştiu în ce va consta cursa din Japonia, dar între tine am [...]

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.