Skoda Fabia RS 2000 prezenta topless la Worthersee

Posted by andrei On June - 3 - 2011

skoda fabia rs 2000 1 193x133 Skoda Fabia RS 2000 prezenta topless la WortherseeShow-ul Auto de la Worthersee a inceput ca si o intalnire a posesorilor de Volkswagen GTI. Acum, Volkswagen prezinta acolo cateva dintre cele mai deosebite modele ale grupului. Cehii de la Skoda au prezentat o versiune decapotabila a puternicului Fabia RS 2000, model dotat cu un motor de 2.0 litri modificat substantial de catre inginerii cehi.

Designul masinii este total atipic pentru Skoda, garda la sol extrem de mica, body kit-uri mari, interior imbracat in piele si fibra de carbon si o gramada de fete care atrag atentia mai mult asupra lor, decat asupra masinii.  Nu vreau sa intru prea mult in povesti, nu sunt foarte multe de spus despre masina in sine, dar m-am gandit ca v-ar placea sa vedeti un model Skoda mai iesit din comun si nici de fete nu se poate plange nimeni.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Skoda Fabia Greenline a facut 2.006 km cu un plin Cum sa scoti un consum extrem de redus? Probabil ca...
  2. Poze Skoda Fabia Scout Skoda Fabia Scout va fi prezentat la Salonul Auto de...
  3. Ce maşină să cumpăr? Skoda Fabia benzinar Ce maşină să cumpăr? Tot m-am gândit ce maşină să...
  4. Skoda Yeti Skoda este una dintre companiile care se afla in ascensiune...
  5. Ce maşină să cumpăr? Skoda Fabia TDI sau SDI Ce maşină să cumpăr de 8000 de euro şi să...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.