BMW-ul X7 e din nou in carti

Posted by andrei On May - 26 - 2011

bmw x7 193x133 BMW ul X7 e din nou in cartiBMW-ul X7 isi scoate capul in analele istoriei auto si se zbate sa iasa la iveala. Orice om care a cautat pe net BMW X7 a ajuns la mine pe blog si a aflat povestea pufoseniei monstruozitatii bavareze. Inginerii BMW s-au gandit in 2005 ca parca ar merge un model mai mare decat X5, ca doar Audi are Q7-le, deja vedeau in viitor Mercedes-ul GL-Class (lansat in 2006) si ar fi vrut si ei ceva mai mare.

Anul 2008 a fost un an cu cantec, atunci au anuntat si ca vor face masina si ca au renuntat la idee, deh, doar era criza si nu mai avea lumea bani, iar americanii au invatat un cuvant nou: consum. Acum suntem in 2011 si sursele germane indica reintoarcerea modelului X7, o reintoarcere mult asteptata de cei care s-au saturat deja de Audi-ul Q7.

Noul BMW X7 va fi lansat undeva prin 2013, va avea trei randuri de locuri, va imprumuta noul design vazut pe Seria 5 si Seria 7. Familia BMW va fi in sfarsit completa, X1, X3, X5, X5M, X6, X6M si un X7 care sa le dea de gandit posibililor clienti.

PS in poza e un X5

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW M5 tot mai aproape de lansare Noul BMW M5 a fost zarit in apropierea sediului din...
  2. Rivalul Bmw-ului M5 Rivalul Bmw-ului M5 este fără dar şi poate Mercedes-ul E...
  3. UPDATE: Noul BMW M5 se prezinta Noul BMW M5 a fost prezentat intr-un cadru restrans in...
  4. Poze noi cu noul Opel Astra Opel a lansat poze oficiale cu noul Astra. Opel s-a...
  5. Video şi Poze noul Porsche Panamera Noul Porsche Panamera a fost lansat la Salonul Auto de...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.