Noul BMW M5 se dezlantuie pe circuit

Posted by andrei On May - 11 - 2011

bmw m5 193x133 Noul BMW M5 se dezlantuie pe circuitBMW-ul M5 cred ca este una dintre cele mai tari masini create vreodata, combina confortul unui sedan premium cu performantele unui supercar. Noul BMW M5 va fi prezentat oficial in toamna la Salonul Auto de la Frankfurt. Inginerii bavarezi testeaza noul M5 pe cel mai mare circuit de teste BMW, amplasat in sudul Frantei.

Noul M5 este supus la o serie de teste extrem de solicitante, cel mai mult m-a impresionat mersul in marsarier pe un drum cu inclinatie de 32%. Puterea vine de la un V8 bi-turbo de 4.4 litri, acesta ar trebui sa dezvolte undeva in jur de 600 CP. Viteza maxima indicata de vitezometrul din bord este de 330 km/h, iar rpm merg pana la 8.000.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW M5 in actiune Noul BMW M5 se apropie cu pasi repezi de lansare,...
  2. UPDATE: Noul BMW M5 se prezinta Noul BMW M5 a fost prezentat intr-un cadru restrans in...
  3. BMW pregateste un nou M3 sedan BMW a prezentat zilele trecute la Munchen conceptul M5 si...
  4. Iata noul BMW Seria 6 Coupe! Noul BMW Seria 6 Coupe a debutat pe internet inainte...
  5. Noul Nissan Murano Crosscabriolet testat de MotorTrend Nissan Murano CrossCabriolet este din cate stiu eu singurul CUV...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.